2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 g
2 spsk frisk oregano eller 2 tsk tørret
1 fed hvidløg
evt. 1-2 tsk stødt kardemomme
1 spsk olie
Grøntsager:
½-1 squash
1 lille eller ½ stor aubergine
3 tomater
2-3 fed hvidløg
1 spsk balsamico
1 spsk olie
1-2 spsk frisk salvie eller 1-2 tsk tørret
1-2 spsk frisk oregano eller 1-2 tsk tørret
Tilbehør:
200 g brød
Tænd ovnen på 180ºC.
Skær squash, aubergine og tomater i ½-1 cm tykke skiver.
Krydr skiverne med salt og peber og læg dem taglagt i et ovnfast fad.
Skær hvidløg i tynde skiver og stik dem ned mellem grønsagerne i fadet.
Dryp balsamico og olie på grønsagerne.
Drys med hakket salvie og oregano.
Bag grønsagerne i ovnen i ca. 1 time.
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.
Vend dem i finthakket oregano, presset hvidløg, peber og evt. stødt kardemomme.
Varm olien på en pande ved god varme.
Brun hurtigt kødet på begge sider.
Skru ned til middel varme og steg 1 ½-2 minutter på hver side.
Krydr med salt.