Logo

Skinkeschnitzler glaseret i honning og peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skinkeschnitzler
1 dl fløde 13%
8 skalotteløg
12 champignon
2 dl rødvin
2 spsk brun farin

Kompot:
3 spsk akaciehonning
3 tsk grønne peberkorn
appelsin
skal fra en appelsin
salt + peber
frisk timian til pynt

Honning røres sammen med den fintrevne appelsinskal og de maste grønne peberkorn - smages til med salt og peber.
Schnitzlerne brunes af på en pande i lidt fedtstof.
Lad dem brune godt på begge sider - ca. 2 min. på hver side.
Når de er næsten færdigstegte smøres den ene side af

schnitzlerne med honning-blandingen.
Sørg for at panden ikke er for varm, når du gør dette.
Tag kødet af panden og lad det trække under lidt alufolie i ca. 5 min. før servering.
Panden kan koges af med lidt fløde for at lave lidt sauce, smag til

med salt.
Skalotteløg pilles og champignon renses.
Herefter sauteres de af i en gryde i en anelse fedtstof.
Tilsæt rødvin og lad dette koge op - tilsæt derefter brun farin og lidt salt.
Lad det småsimre til rødvinen begynder at blive tyk og lægger sig om løg og champignon.
Server schnitzlerne ovenpå de glaserede løg og champignon med lidt sauce omkring. Pynt med frisk timian.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her