2 skinkeschnitzler af inderlår 1 cm tykke
2 tsk olie
Kartoffelsalat:
250 g små kartofler
2 spsk olivenolie
1 lime eller citron
1 rødløg
purløg
1 bdt feldsalat eller rucolasalat
Tilbehør:
150 g brød
Skrab eller skrub kartoflerne, skær dem i tynde både og kog dem i en gryde med vand og salt.
Når de er møre, hældes vandet fra. Læg dem i en skål.
Hæld olie og ½-1 spsk citronsaft over og krydr med salt og peber.
Lad dem trække i 10 minutter.
Lige før servering vendes fintsnittet rødløg, 2 spsk purløg og salat i.
Smag salaten til med limesaft, salt og peber.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Varm 2 tsk olie på panden ved kraftig varme.
Krydr kødet med peber.
Brun hurtigt kødet på begge sider.
Skru ned til middel varme og steg 1 ½-2 minutter på hver side.
Krydr med salt.
Servér skinkeschnitzlerne og kartoffelsalat med lime og brød.