Logo

Skinkeruller med soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skinkeschnitzler af inderlår, ca. 350 g
2 stk soltørrede tomater
½ bdt persille
1 skive mild ost
1 tsk olie
1 ½ dl bouillon eller vand
1 tsk majsstivelse
kødnåle
Tilbehør:
150 g pasta tilsat
1 gulerod skåret i 5 cm lange tændstiktynde stænger

Dæk de soltørrede tomater med kogende vand og stil dem til side.
Skær schnitzlerne midt over.
Læg dem i en plastpose og bank dem tyndere med den flade side af en
kødhammer.
Tag dem ud af plastposen. Dup dem tørre med køkkenrulle.
Hak persillen. Skær osten i 4 strimler.
Kom peber på de 4 kødstykker og fordel persillen ovenpå.
Tag tomaterne op af vandet og pres vandet af dem.
Skær tomaterne i halve.
Læg et stykke på tværs af de 4 kødstykker og ovenpå en strimmel ost. Rul kødet sammen om fyldet og hold det fast med en kødnål.
Opvarm olien ved god varme i en gryde.
Brun kødrullerne på alle sider.
Tilsæt væsken. Skru ned på svag varme.
Kog rullerne under låg i ca. 8 minutter. Vend dem efter ca. 4 minutter. Læg dem op på en tallerken.
Udrør majsstivelsen med 1 spsk koldt vand og pisk det i skyen.
Kog saucen igennem og smag den til med salt og si den evt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her