2 skinkeschnitzler af inderlår, ca. 350 g
2 stk soltørrede tomater
½ bdt persille
1 skive mild ost
1 tsk olie
1 ½ dl bouillon eller vand
1 tsk majsstivelse
kødnåle
Tilbehør:
150 g pasta tilsat
1 gulerod skåret i 5 cm lange tændstiktynde stænger
Dæk de soltørrede tomater med kogende vand og stil dem til side.
Skær schnitzlerne midt over.
Læg dem i en plastpose og bank dem tyndere med den flade side af en
kødhammer.
Tag dem ud af plastposen. Dup dem tørre med køkkenrulle.
Hak persillen. Skær osten i 4 strimler.
Kom peber på de 4 kødstykker og fordel persillen ovenpå.
Tag tomaterne op af vandet og pres vandet af dem.
Skær tomaterne i halve.
Læg et stykke på tværs af de 4 kødstykker og ovenpå en strimmel ost. Rul kødet sammen om fyldet og hold det fast med en kødnål.
Opvarm olien ved god varme i en gryde.
Brun kødrullerne på alle sider.
Tilsæt væsken. Skru ned på svag varme.
Kog rullerne under låg i ca. 8 minutter. Vend dem efter ca. 4 minutter. Læg dem op på en tallerken.
Udrør majsstivelsen med 1 spsk koldt vand og pisk det i skyen.
Kog saucen igennem og smag den til med salt og si den evt.