Logo

Skinkemignon i purløgssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skinkemignon ca. 350 g
salt og peber
10 g smør 
 
Purløgssauce
1 dl bouillon
1 stort bundt purløg
½ dl fløde 13%
1 tsk saucejævner
½ tsk tørret basilikum
høvlet peberrod
 
Tilbehør
Kartofler samt gulerødder og bønner
       
Skær mignonen i ca. 3 cm tykke skiver.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Brun kødet 1 minut på hver side, læg det på en tallerken.
Klip purløget fint. Kom bouillon, fløde og saucejævner på panden.
Tilsæt purløg og basilikum og krydr med lidt salt og peber.
Læg kødet i saucen og lad det småkoge 4-5 minutter på hver side.
Pynt med lidt høvlet peberrod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her