1,2 kg skinkeinderlår
1 pk. parmaskinke i skiver (ca. 5 skiver)
6-8 kviste frisk salvie
lidt olie
250 g friske grønne asparges i skrå skiver
1 lille broccoli i små buketter
2 gulerødder i skiver
1 bdt radiser
1 agurk
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 dl god olivenolie
⅓ dl balsamicoeddike
1 fed knust hvidløg
1 tsk dijonsennep
Brun skinkeinderlåret i olie, krydr med salt og peber.
Pak det ind i parmaskinken.
Stik kviste af salvie ind under parmaskinken og sæt stegen i ovnen ved 180°C i 1 time.
Lad stegen trække 15 min. tildækket inden udskæring.
Asparges, broccoli og gulerødder dyppes et kort øjeblik i kogende vand og afkøles straks under den kolde hane.
Agurken flækkes, udkærnes og skæres i skiver.
Peberfrugt skæres i strimler, og radiser halveres.
Bland alle grønsagerne i en skål.
Blend olie, balsamico, hvidløg, sennep, salt og peber sammen og hæld den over salaten.
Serveres med godt brød.