Logo

Skærissinsfilet i pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2 couv.)

2 stk skærissing.
Krydderurter.
1,5 dl olivenolie.
150 g skorzonerødder.
100 g rosenkål.
30 g pistacienødder.
100 g gulerødder.
1,5 dl hvidvin.
300 g bagekartofler
5 dl mælk
75 g abrikoser
50 g skalotteløg
salt, peber, hvidløg og karry.

Fisken flåes og skæres i fileter.
Fisken flettes og vendes i hvedemel og den anden i pesto.
Krydderurter blendes med olie.
Grønsager rengøres og skæres i passende stykker.
Kartofler skæres i skiver blandes med olie, timian og hvidløg.
Gulerødder svitses og koges ned med vin til de er møre.
Løg, abrikoser og karry svitses tilsæt hvidvin og vand, kog ned og og blendt den smages til.

Anrettes på tallerken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her