Logo

Sild, stegte, med æbler og løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses, befris for ben, drysses med salt og peber, bredes ud, vendes i hvedemel, dyppes i smeltet smør, vendes i fint rasp og steges gyldne i smør. Æbler skrælles og skæres i tynde skiver, efter at kærnehuset er fjernet. Steges i smør sammen med tynde løgskiver. Sildene anrettes. På hver sild kommes æbler og løg, en skive citron med en stegt rogn. Brunet smør og små kogte kartofler gives til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her