Logo

Sild fra Mols

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 mellemstore sild renses, benene fjernes og sildene fyldes med en sammenblanding af hakket persille, fintskåret purløg, sennep, finthakket løg, kaviar, salt, peber og citronsaft. Sildene lukkes med pinde, vendes i hvedemel og steges brune i smør. Serveres med helstegte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her