750 g kartofler
2 æg
salt og peber
Fyld:
2 løg
2 gulerødder
20 g margarine
500 g fårefars
1 spsk karry
½ dl vand
2 spsk konc. tomatpure
salt og peber
2 spsk rasp
20 g smør eller margarine
Kartoflerne skrælles og koges møre i usaltet vand.
Vandet hældes fra og kartoflerne piskes til mos med æggene.
Mosen smages til med salt og peber.
Fyld:
Løg og gulerødder skæres i små tern og svitses i en gryde i margarinen sammen med kød og karry.
Vand og tomatpure tilsættes, og fyldet smages til med salt og peber.
Fyldet fordeles i bunden af et ovnfast fad.
Kartoffelmosen kommes over og drysses med rasp,
Lidt smørklatter fordeles øverst.
Stilles i ovnen på midterste ribbe ca. 40 min. ved 200ºC, til overfladen er gylden.