Logo

Shepherds Pie - Danish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket oksekød
2 spsk margarine
½ selleri
3-4 gulerødder
1-2 porrer
1 løg
2-3 bløde tomater (eller en dåse tomater)
salt og peber
tomatketchup
engelsk sauce
4 portioner kartoffelmos
 
Svits det hakkede kød i lidt af fedtstoffet
Rens grønsagerne og snit dem fint
Tag kødet op og svits grønsagerne i resten af fedtstoffet
Bland kødet i sammen med tomaterne og krydderierne
Lad det hele småsnurre i ca. 10 min.
Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad
Smør et lag kartoffelmos ovenpå
Sæt retten i ovnen i ½ time ved 225°C.
 
Denne opskrift er en fordansket udgave af den originale, som stammer fra Skotland, hvor retten tilberedes med fårekød i stedet for hakket oksekød.
Retten serveres normalt i Danmark med rugbrød og rødbeder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her