Logo

Sandwich med steak, pesto og grillet avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 flankesteak ca. 500 g
1 salathoved fx. romainesalat
1 snack-agurk eller ⅓ agurk
1 lille rød- eller salatløg
2 tsk olie
salt og friskkværnet peber
8 store skiver godt hvedebrød
2 røde peberfrugter evt. lange tyrkiske
2 avocado
4 spsk basilikumpesto ca. 40 g 
1 citron
 
Skyl salaten og snit den fint. Skær agurken i skiver.
Pil løget og skær det i ringe.
Pensl olie på kødet.
Varm en grillpande eller en almindelig stegepande godt op.
Krydr kødet godt med salt og peber.
Brun det på hver side og steg videre ved middelvarme 5-6 minutter på
hver side.
Hold kødet varmt mellem to tallerkener.
Grill eller steg brødet på hver side til det er lysebrunt.
Skær peberfrugterne ud i 4-6 stykker hver og grill eller steg dem et
par minutter.
Skær avocadoen ud i både og fjern skrællen.
Grill bådene på alle sider ca. 5 minutter og dryp dem med citronsaft.
Saml nu sandwichene.
Skær flanksteak'en i skiver på tværs af kødtrådene.
Smør pesto på brødskiverne og læg salat på.
Læg kødskiverne på salaten og kom agurk, grillede peberfrugter, løg og
de grillede avokado ovenpå.
Luk sandwichen med en skive brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her