4 stk
3 store skiver brunt eller hvidt sandwichbrød
1 spsk majsolie
60 g champignon i tykke skiver
45 g blødt smør
1 tsk tomatpure fra dåse eller tube
1 tsk hakket frisk merian
3 skiver salami uden skind
60 g italiensk mozzarellaost i skiver
et par frisee salatblade
1 stor skive bøftomat
salt og peber
syltede chilifrugter og frisee salatblade til pynt
Rist brødskiverne, skær skorperne af og stil dem på højkant til afkøling.
Opvarm olien i en stegepande, tilsæt champignons og svits dem let under omrøring i 3 minutter.
Lad dem dryppe af på køkkenrullepapir og lad dem køle af.
Bland smør med tomatpure og merian i en skåL
Smør blandingen på en side af 2 af brødskiverne og på begge sider af den sidste.
Dæk 1 af de skiver, der er smurt på den ene side, med salami, læg mozzarellaskiverne ovenpå og øverst frisee salat.
Anbring den brødskive, der er smurt på begge sider, ovenpå.
Læg champignonerne på brødet og til sidst tomatskiven.
Krydr med salt og peber.
Dæk med den sidste skive brød og pres godt sammen.
Skær sandwichen diagonalt i kvarter og fastgør hver enkelt med en cocktailpind, hvorpå der er trukket syltede chilifrugter og frisee salat.