Logo

Roastbeef med rissollées og madeirasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g roastbeef, opbundet
salt
peber
olie til stegning
3 dl oksebouillon
4 cl. madeira
Maizena
400 g kartofler, små
300 g rensede rosenkål
2 blomkålsbuketter

Sæt kartoflerne og at koge. Pil dem og stil dem koldt. Roastbeef brunes af på alle sider. Lægges i ovnfast fad. Panden koges af med madeira eller anden hedvin. Tilsæt bouillon og hæld derefter det hele i det ovnfaste fad. Fadet sættes i ovnen ved 180 º. Kog grønsagerne møre, mens stegen kommer i ovnen. Roastbeef’en steger ca. 20 minutter og trækker herefter min. 10 min. Mens roastbeef’en trækker steges kartoflerne gyldenbrune i pande og bouillonen fra stegen sigtes over i gryde og jævnes med Maizena til passende konsistens.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her