Logo

Ristet rødfisk med rucolasalat og tomatbouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rødfiskefilet
400 g rucolasalat
5 dl tomatjuice
3 dl fiskefond (evt. ⅔ terning og 3 dl vand)
50 g smør
2 tomater
salt
peber
olie

Rødfiskefilet uden skel:
Fileterne skæres i portionsstykker og krydres med salt og peber. Steges på skindsiden i lidt olie på en varm pande i ca. 5 min. indtil kødet er glasklart. Portionsstykkerne tages af panden efterhånden som de er færdige.

Tomatbouillon:
Fiskefond og tomatjuice hældes i en gryde og reduceres til ca. halvdelen. Kødet fra 2 tomater skæres i tern og tilsættes sammen med 50 g smør. (kan evt. undlades) Saucen smages til med salt og peber.

Rucolasalat:
Frisk rucolasalat skylles og servers som den er.

Server retten med nye kartofler eller pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her