2 løg
2 fed hvidløg
2 stilke bladselleri
2 peberfrugter
2 gulerødder
1 spsk olie
400 g magert hakket oksekød
3 dl ris
5 dl oksebouillon (vand + terning)
1 ds hakkede tomater
1 tsk timian
4 spsk hakket persille
Hak løg, hvidløg, bladselleri og peberfrugter groft.
Riv gulerødder fint.
Opvarm olie i en stor gryde.
Svits løg i 1 minut.
Tilsæt kød og svits 5 minutter.
Tilsæt grønsager og svits 3-4 minutter.
Tilsæt ris og rør rundt.
Tilsæt oksebouillon, tomater, timian og bring det i kog.
Læg låg på og småkog i 15 minutter.
Smag til med salt og peber og rør persille i til sidst.
Tips: Brug en rest kogt ris og retten er færdig på under 15 minutter.