Logo

Rillette af hvidfisk med ansjoser, hvidløg og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvid fisk (fx kuller filet)
1 tsk olivenolie
4 saltede ansjoser
1 spsk kapers
2 fed knust hvidløg
1 finthakket skalotteløg
100 g agurk uden kerner
saft af 1 lime
½ bdt purløg
rørsukker
limesaft

Fisken frigøres for skind og ben.
Vend fisken i olivenolie og bag den i 10-15 minutter ved 140°C.
Rør den lune fisk med hakkede ansjoser, kapers, hvidløg, skalotteløg, limesaft, fintskåret purløg og små agurketern.
Tilsmag med salt, peber, rørsukker og limesaft og servér med brød og
salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her