Logo

Ribbensteg og rødkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
Ribbensteg:
Læg stegen i en bradepande med vand med sværsiden nedad og drys med salt.
Sæt stegen i en 225-230ºC varm ovn ½ time.
Vend stegen, drys salt på sværen og tilsæt evt. mere vand.
Steg i yderligere 1 ½ time.
Hæld vandet fra, sæt stegen på en rist og skru så højt op for ovnvarmen som muligt.
Giv stegen yderligere 30-40 minutter.
Slå med en stegegaffel på sværen for at mærke, om den er sprød, ellers skal den have 5-10 minutter ekstra.
Lad trække inden udskæring.
 
Rødkål:
Snit 1 kg rødkål og kom den i en stor gryde med 50 g fedt.
Stænk kålen med ¾ dl eddike og 1 dl ribssaft og krydr med salt og sukker.
Damp kålen under tæt låg i ca. l ½ time.
Smag til med salt og 1 klat ribsgele.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her