Logo

Ribbensteg med citrus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
1 kg ribbensteg
150 g citrusmarmelade
2 spsk cognac
1 spsk hele nelliker
Groft salt
 
Skær ind under sværen, så den kun sidder fast i den ene side.
Skær også et par "lommer" ned i kødet.
 
Blond citrusmarmelade og cognac og fyld ribbenstegen.
Sørg for, at marmeladen kommer ned i "lommerne".
Læg forsigtigt sværen på plads over marmeladen.
Gnid ribbenstegen med groft salt og hele nelliker.
Læg ribben stegen i en bradepande med en anelse vand og steg den i ovnen ved 170ºC i 1-1 ½ time.
 
Server ribbenstegen lun med godt rugbrød og hjemmelavet rødkål

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her