Logo

Ribbenssteg 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-2 ½ kg ribbensteg
salt
peber
laurbærblade

Gnid sværen med salt, sørg for, at der kommer salt ned i mellemrummene ved sværen, ellers bliver den ikke sprød.
Krydr med peber og stik nogle laurbærblade ned mellem sværere.
Sæt stegen i en ovn på risten over et stort ovnfast fad med ½ l varm
vand, ved 200°C i 1 ½-2 timer.
Lad stegen stå et kvarter, før den skæres i skiver og serveres med fx
hvidkålssalat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her