Logo

Rasp-indbagte tomater - Yeine domaso la rosa-dei

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g oksefars
16 cherrytomater
1 æg (small)
400 g rasp
2 løg, finsnittet
3 tsk tørret hakket basilikum
salt og peber
 
Bland fars, æg, løg og basilikum og krydr med salt og peber.
Skær farsen ud i 8 lige store stykker.
Form alle fars-stykkerne som rektangler, og halver alle tomaterne.
Fordel tomaterne så der er 4 halve på hver fars-rektangel.
Rul farsstykkerne sammen om tomaterne og tryk godt sammen i enderne.
Rul farsrullerne i rasp, og steg dem i ca. 15 min. eller til de er gyldne.
Server brasede kartofler eller en god salat til.
Opskriften er ændret en smule, fra det originale

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her