Logo

Ragout af oksetykkam, tomat og paprika med båndspagetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg oksetykkam
2 spsk smør
3 spsk olie
300 g løg
20 g hvedemel
1 spsk paprika
salt og peber
¾ kg tomater
2 dl vand
2 porer
1 dl piskefløde
300 g båndspagetti 500 g hvis frisk
Brød fx. kuvertbrød

Tilberedning af kødet:
Skær kødet i store tern ca. 4x4 cm.
Brun det ad 2-3 gange i varmt, nøddebrunt smør og olie i en tykbundet gryde.
Kødet tages op og fedtstoffet kasseres.

Pil og hak løgene.
Svits dem i 1 spsk smør og 1 spsk olie i gryden.
Læg kødet tilbage i gryden og drys hvedemel og paprika over.
Krydr med salt og peber.

Grøntsagerne koges med i gryden:
Skyl tomaterne og skær dem i tern.
Kom tomaterne i gryden.
Tilsæt vand og lad retten småkoge under låg til kødet er mørt, ca 1 ½ time.
Rør jævnligt i gryden.

Skyl porrerne og snit dem fint.
Kog dem med i retten de sidste 5 minutter.
Så tilsættes piskefløden, og retten smages til med salt, peber og paprika.

Båndspagettien koges:
Kog båndspaghettien som anført på pakken, du har købt dem i, og server den til retten.
Ragouten kan serveres direkte fra gryden eller i en pæn skål.

Små kuvertbrød passer godt som tilbehør

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her