Logo

Rabarberkage - lav fedt % 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 350 g rensede rarbarber.
75 g sukker.
1 tsk vaniljesukker.
2 tsk majsstivelse.
Låg:
100 g marcipan.
50 g makronrasp.
 
Rabarberne skæres i små stykker.
Sukker, vanilje og majsstivelse blandes og vendes i rarbarberne.
Blandingen fordeles i bunden af et ovnfast fad.
Bages ved 200°C i ca. 25 minutter.
Marcipanen rives groft og blandes med makronrasp.
Dette fordeles over de bagte rabarber og kagen bages yderligere ca. 10 minutter.
Kagen kan serveres både lun og kold og måske med en klat fedtfattig is eller en rørt fromage frais til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her