Logo

Rødtungefilet med tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 rødtungefileter a 125 gram
2 løg
2 fed hvidløg
6 spsk olivenolie
40 g smør (til pensling)
3 tomater
lidt dild

Pil og hak løg og hvidløgsfed fint.
Kog begge dele klare i olien på en pande.
Smør et ovnfast fad med smør og læg fileterne heri.
Drys med salt og peber og kom løg og hvidløg over med den olie, der hænger ved.
Flå tomaterne og skær dem i skiver.
Læg dem imellem.
Kom smørklatterne over.
Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 25 min.
Pynt med dild ved serveringen.
Kan serveres med løse ris og et glas kølig hvidvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her