Logo

Rødtungefilet med löjrom på smørdampede porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

med grovsennepssauce
 
4 rødtungefileter a 100 g
100 g löjrom
200 g porre
1 spsk grov sennep
1 ½ dl hønsebouillon (kraftig)
100 g smør
1 dl hvidvin
½ citron
½ fed hvidløg
Dild
Salt, peber
 
Gør porrerne i stand og skær dem i ½ cm tykke ski­ver.
Damp skiverne med smørret og smog til med salt og peber, reven citronskal og lidt hakket hvidløg.
Krydr rødtungefileterne med salt og peber og damp i hvidvin.
Monter hønsebouillonen med smør og sennep.
Smog löjrommen til med salt og peber og citronsaft.
Anret porreskiverne midt på tallerkenerne og læg fisken ovenpå.
Top op med löjrom med et stykke dild og garner saucen omkring.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her