Logo

Rødstribet mulle med hasselback-kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

fileter af rødstribet mulle 300 g
4 mellemstore kartofler
250 g frisk spinat
1 rød peberfrugt
2 fed hvidløg
3 spsk skåret parmesanost
4 spsk rasp
olivenolie
 
Skyl spinaten grundigt i koldt vand, tør derefter spinaten i viskestykke. Snit peberfrugt i meget tynde strimler.
Tilsæt lidt olivenolie i en teflonpande.
Vend spinat, hele hvidløg samt peberstrimlerne i.
Skær parmesanosten i papirtynde skiver og drys over spinaten.
Steg fisken på skindsiden ca. 1 min. i olivenolie på en meget varm teflonpande til den er sprød. (vend evt. fileten på panden i 5 sek.)
Server hasselback-kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her