Logo

Pesto ris - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne aromatiske og farverige risret er et lækkert tilbehør til fiske- eller fjerkræretter. Hvis den serveres kold, er den helt ideel. 

 
400 g kortkornet risotto-ris (fx Arborio)
2 x 1 dl Pesto (se dette)
3 kopper varm grønsags- eller hønsebouillon
lidt salt
2 hakkede skalotteløg
saften fra 1 citron
25 g friskrevet parmesanost.
friskhakkede basilikumblade
 
Hæld 400 g risotto-ris  i en gryde med låg og bland 1 dl Pesto i.
Vær sikker på, risene bliver godt blandede med pesto'en.
Hæld 3 kopper varm grønsags- eller hønsebouillon i, tilsæt lidt salt og rør rundt.

Bring blandingen i kog, skru ned for varmen og lad den simre under låg i cirka 20 minutter.
Risen skal være al dente og let tør.
Bland forsigtigt endnu 1 dl pesto, 2 hakkede skalotteløg og saften fra 1 citron i.

Smag til og server retten varm eller kold med 25 g friskrevet parmesanost. Dekorer retten med et par friskhakkede basilikumblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her