Logo

Peberrodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


¼ liter piskefløde,
2-3 spsk hvidvins-eddike,
2-3 spsk frisk revet peberrod,
2 dl kogte suppenudler,
lidt finthakket rød peberfrugt eller evt. karse.

Fløden piskes, ikke for stiv. Hvidvins-eddiken irøres forsigtigt, derefter peberrod og de kogte suppenudler. Sluttelig smages salaten til med en smule sukker. Drysses ved serveringen med den finthakkede peberfrugt eller i mangel heraf karse.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
17019-10-2011 10:27:40 Kirsten
tung kremer konsisten

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her