Logo

Pasta med gorgonzolasauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g båndpasta
1 stor mørbrad
2 røde peber
2 bundter forårsløg
salt og peber
Sauce:
300 g gorgonzola
4 dl hvidvin
2 ½ dl fløde
lidt salt
 
Kog pastaen i saltet vand
Mørbrad og peber skæres i lange strimler og forårsløg snittes på skrå i 2-3 cm. strimler
Lynsteg kødet og lad peber og løg svitse med et par minutter
Osten smeltes i vinen ved svag varme og fløden tilsættes og koges jævnt evt med lidt salt.
Anret pastaen i dybe tallerkener, hæld saucen over og fordel tilsidst kød og grønsager øverst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her