Logo

Panerede kalveschnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kalveschnitzler ( eller andre tynde stykker kød fx fra okse)

Panering:
1 lille bundt persille
2 fed hvidløg
50 g reven parmesanost
groftkværnet salt og peber
rasp
1 æg

Hak persillen. Bland rasp, salt, peber og persille på en tallerken, pres hvidløg hen over og bland det hele godt sammen. Tag en dyb tallerken og pisk ægget let i den. Dyp først kalveschnitzlerne i æg og vend dem derefter i paneringsblandingen.
Steg dem ca. 3 min på hver side til de er gyldenbrune og møre.

Server med kartofler, svampesauce og pasta eller kartofler samt evt. peperoni.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her