Logo

Ovnsyltede mirabeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1 portion

1 kg Mirabeller
650-700 g sukker
evt. 1 tsk Atamon (for holdbarhedens skyld)
evt. 2 spsk blommebrændevin

Prik mirabellerne med en gaffel.

Læg dem lagvis i en ovnfast skål med sukker mellem lagene.

Dæk fadet med låg eller alufolie.

Bag dem ved 150ºC i ca. 60 min., til blommerne er møre.

De må ikke miste faconen, og alt sukkeret skal være smeltet.

Tjek efter en halv time og igen hvert kvarter.

Tilsæt Atamon og flot dig evt med blommebrændevin (Vieille Prune, Slivovits) eller cognac/rom.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her