Logo

Ovnbagt paneret kyllingelår med timiangrønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kyllingelår ca. 800 g
2 spsk rasp
1 kg kartofler
1 tsk timian
 
Timiangrønsager:
2 peberfrugter i tern
1 hakket løg
1 squash i tern
1 spsk olivenolie
2 tsk timian
1 dl bouillon eller vand
 
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og drys med rasp.
Skrub og halver kartoflerne og læg dem i fadet ved siden af kyllingelårene.
Drys med timian og steg i ovnen ved 200ºC i ca. 30 min.
Varm olien i en gryde.
Tilsæt grønsager og timian og svits et øjeblik.

Hæld bouillon på og lad grønsagerne simre i ca. 5 min.
Server kyllingelår med kartofler og timiangrønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her