Logo

Orangetrøffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl piskefløde
30 g usaltet smør
150 g lys chokolade
200 g mørk chokolade
1 dl friskpresset appelsinsaft
2-3 spsk Cointreau (appelsinlikør)
1-2 dråber appelsinolie
evt. syltet appelsinskal til pynt
35 metalkapsler
 
Opvarm fløden til lige under kogepunktet og tag den af varmen.
Smelt smørret og de 2 slags chokolade heri og smag massen til med
appelsinsaft, Cointreau og appelsinolie.
Hæld massen i metalkapsler og pynt evt. med syltet appelsinskal eller blå violer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her