Logo

Oksetunge i kaperssauce i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fersk oksetunge
1 løg
1 gulerod
 
Sauce:
50 g smør eller margarine
60 g hvedemel
¾ l. suppe
3 æggeblommer
3 spsk kapers
1 spsk lage fra kapers
       
Læg tungen i den gennemfugtede stegeso.
Hæld så meget vand ved at tungen er dækket.
Kom salt ved og kog den i ca. 3 timer ved 200ºC.
Den skal være så mør, at de små ben ved tungeroden kan trækkes ud.
Flå tungen og skær den i skiver.
Lav en sauce af suppen, fedtstof og hvedemel og smag den til med kapers og
krydderier.
Læg tungen tilbage i gryden.
Leger saucen med æggeblommerne og hæld den over tungen lige inden
anretningen.
Spis butterdejssnitter til.
Der kan gives hvide kartofler til.
Tips:  Oksetungen kan også serveres i en olivensauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her