500 g oksekød (10-12% fedt)
1 løg
1 bdt purløg
1 buket basilikum
1 glas sorte oliven uden sten
1 bakke champignon
1 pakke frisk pasta
1 bæger fedtfattig kvark
1 agurk
3 fed hvidløg
havsalt
friskkværnet peber
Kvarken sættes til at dræne i kaffefilter eller viskestykke i en si min. 3 timer. Purløg, basilikum og sorte oliven hakkes.
Halvdelen røres i oksekødet sammen med salt og peber, mens den anden
halvdel gemmes til pastaen.
Oksekødet formes til en ca. 2-3 cm tyk pandekage, der bages i tærteform i ovnen ca. 20 minutter ved 190°C.
Pandekagen tages ud og det overskydende væske hældes fra (væk!) et
par gange undervejs.
Svampene skyldes, skæres i mindre stykker og ristes på en tør pande. Pastaen koges, sies og blandes med svampene og resten af krydderurte-oliven-blandingen - gerne på pande, hvis den er stor og rummelig.
Agurken rives og blandes med det drænede kvark, salt og peber og presset hvidløg.