4 skiver oksemørbrad
smør til stegning
salt og peber
Salat:
300 g blandede salatblade
2 nektariner
50 g valnødder
30 g ristede hasselnødder
200 g blåbær eller brombær
Sauce:
4 dl kalve- eller oksefond
1 spsk eng. sauce
30 g mørk chokolade
½ tsk paprika
salt og peber
Tilbehør:
evt. små pillekartofler
Lav ca. 4 dl kalve- eller oksefond.
Riv salatbladene i mindre stykker og skær nektarinerne i tynde både.
Læg salatstykkerne på et stort rundt fad og fordel nektariner, nødder og bær henover.
Steg oksemørbradskiver ne rosa i en lille skive smør, krydr dem med salt og peber og pak dem ind i alufolie, så de kan trække, mens saucen tilberedes.
Hæld den færdige fond over i panden og tilsæt eng. sauce, paprika, salt og peber.
Lad væsken koge op og tilsæt chokoladen.
Smag saucen til med salt og peber. Man kan evt. jævne den ganske let.
Server med salat og pillekartofler.