Logo

Oksemørbrad med septembersalat og chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver oksemørbrad
smør til stegning
salt og peber

Salat:
300 g blandede salatblade
2 nektariner
50 g valnødder
30 g ristede hasselnødder
200 g blåbær eller brombær

Sauce:
4 dl kalve- eller oksefond
1 spsk eng. sauce
30 g mørk chokolade
½ tsk paprika
salt og peber

Tilbehør:
evt. små pillekartofler

Lav ca. 4 dl kalve- eller oksefond.
Riv salatbladene i mindre stykker og skær nektarinerne i tynde både.
Læg salatstykkerne på et stort rundt fad og fordel nektariner, nødder og bær henover.
Steg oksemørbradskiver ne rosa i en lille skive smør, krydr dem med salt og peber og pak dem ind i alufolie, så de kan trække, mens saucen tilberedes.
Hæld den færdige fond over i panden og tilsæt eng. sauce, paprika, salt og peber.
Lad væsken koge op og tilsæt chokoladen.
Smag saucen til med salt og peber. Man kan evt. jævne den ganske let.
Server med salat og pillekartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her