Logo

Norditaliensk grønsagsfondue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 6 personer

3 peberfrugter i forskellige farver
6-8 stilke bladselleri
3 små gulerødder
1 knold fennikel
275 g olivenolie
2 fed hvidløg
120 g saltede sardel- eller ansjosfilet'er
60 g smør

Rens grønsagerne og skær dem i 10 cm lange stænger og strimler. Fjern de største ben fra sardelfileterne og mos dem godt i en morter eller kør dem igennem persillehakkeren. Pil og hak hvidløgene fint. Varm olien i en fonduegryde, tilsæt de mosede sardelfileter samt hvidløgene, lad olien stå over svag varme i Ca. . Gryden med olie sættes på bordet over et varmeblus og smørret blandes i. De rå grønsager steges lidt efter lidt i den varme olie og spises.
Fonduen kan serveres med groft brød, og evt. med parmaskinke og ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her