Logo

Nem, nem lasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rækker til 4-5 personer.
 
400 g hakket oksekød (helst 9-12%)
2 hakkede løg
2 revne gulerødder
2 ds hakket tomat (prøv også at bruge de krydrede varianter)
1 bouillonterning
salt og peber
lasagneplader efter behag
revet ost til at drysse på til sidst

Bechamelsauce:
Brug Karolines Mornaysovs blandet op med mælk eller lav den selv:
1 l mælk
1 dl hvedemel
2 del revet ost

Bland i en gryde og rør sammen ved svag varme.
Men pas på, det brænder pokkers nemt på.

Læg det hele lagvist (undgå plader helt i bunden og helt i toppen, de bliver knasende tørre) og afslut med bechamelsovs.
Sættes i ovnen i 30-45 min. ved 225ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her