Logo

Nem hybenmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hyben uden blomst og stilk
½ kg sure umodne æbler
6 dl vand
4-5 dl sukker pr.kg mos
1 tsk konserveringsvæske
  
Vask hyben og klip stilk af.
Vask æblerne fjern blomst og stilk og skær dem i mindre stykker. (skræl og kernehus må ikke fjernes)
Kog æbler og hyben sammen i vandet i ca 40 minutter.
Passér mosen gennem en sigte.
Vej mosen, bland den med sukker og kog mosen til en jævn konsistens.
Tag gryden af varmen, skum og tilsæt konserveringsvæske.
Hæld marmeladen på glas. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her