Logo

Navarin med lam og sommergrønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebov
4-5 friske gulerødder
1 løg
4 forårsløg
2 porrer
friske krydderurter
3-4 nye kartofler (mellemstørrelse)
300 g grønærter
smør
hvedemel
evt. piskefløde

Lammeboven skæres i firkantede stykker, ca. 1x1 cm.

Grøntsagerne renses og skæres også i mindre stykker.

I en gryde brunes lammekødet godt i smør og drysses med hvedemel. Vend det hele godt i gryden og kom vand ved, så det lige dækker.

Lad det småkoge en halv times tid, inden grønsagerne (undtagen ærterne) kommes ved sammen med friskhakkede krydderurter. Det hele simrer ved svag varme i yderligere 15-20 minutter, indtil grønsagerne er akkurat møre.

Ærterne kommes ved og varmes igennem. Tilsæt evt. lidt piskefløde til sidst for at give farve og runde smagen af.

Drys med friskhakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her