500 g hakket oksekød
2 auberginer
1 fed hvidløg
3 løg
olie
rasp
1 ds flåede tomater
salt
peber
3 æg
1 dl hvedemel
2 dl mælk
1 bæger yoghurt naturel
Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær auberginerne i skiver og drys dem med salt. Lad dem trække i 30 minutter inden de tørres i køkkenrulle. Rist dem i olie på panden.
Svits herefter kødet med presset hvidløg. Hak de flåde tomater og løg fint. Kom det i kødet og smag til.
Lav en stuvning af hvedemel og mælk, kom yoghurt og æg i og smag æggemassen til med salt og peber.
Læg et lag af auberginer i stegesoen og kom skiftevis kød og auberginer i og til sidst hældes æggemassen over. Bages ved 170 º i ca. 45 minutter.
Serveres med grøn salat