Perfekte som snacks til drinks eller som mellemmåltid.
25 g gær
2 dl lunkent vand
½ dl olivenolie
½ tsk salt
3 ½-4 dl hvedemel
1 ½-2 dl grahamsmel
1 dl mild chilisauce
1 mango
2 bananer
½ ananas
1 rødløg
200 g blød gedeost, camembert eller gorgonzola
frisk oregano eller basilikum
Rør gæren ud i vandet og tilsæt olivenolie, salt og hvedemel.
Ælt dejen sammen og lad den hæve tildækket i ½ time.
Skær frugterne i bidder og løget i ringe.
Ælt dejen igennem på et meldrysset bord, og del den i 20 stykker.
Tril dem til boller, rul dem ud og læg dem på en bageplade.
Smør chilisaucen på og fordel frugter, løgringe og ost på pizzaerne.
Lad dem hæve i yderligere 20 minutter.
Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter.
Pynt med friske krydderurter.
Det er også meget fint at lægge salami under osten.