Logo

Mexicansk taco-fyld med tomatrelish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g magert hakket svinekød (max. 10% fedt)
1 løg
1 fed hvidløg
½ spsk olie
½ dl tomatpure
2 tsk kryddermix (fx taco)
evt. 1 lille moden mango
salt
peber
6 tacoskaller

Tomatrelish:
3-4 tomater (250 g)
1 lille løg (evt. salatløg)
200 g majskerner

Dressing:
1 tsk appelsinskal
1 spsk vineddike
1 spsk appelsinsaft
1 ½ spsk olie
salt
peber

Tilbehør:
peberfrugt
bønnespirer
evt. 1 spsk reven ost

Skær et låg af tomaterne. Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små terninger. Pil og hak løget. Bland tomater, løg og majskerner. Riv appelsinskallen og bland alle ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber.

Hæld den over grønsagerne og bland det godt. Hak løg og hvidløg fint. Kom olien på en pande og varm den godt op. Svits løg og kød ved god varme under jævnlig omrøring.

Tilsæt tomatpure, kryddermix, evt. mangostrimler, salt og peber og lad det små stege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber. Kom kød fyldet i tacoskallerne og pynt med strimler af peberfrugt, bønnespirer samt eventuelt lidt reven ost. Hæld væden fra tomatrelishen og server den til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her