Logo

Marmelade med hyldebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hyldebær
250 g syrlige æbler i små tern
250 g sukker
 
Varm langsomt hyldebær og æbler op i den ringe mængde vand, der følger med efter skylningen og kog det i 10 min.
Drys sukker i og fortsæt kogningen endnu 10 min.
Da det er en lille portion, som hurtigt spises op, er konserveringsmiddel overflødig.

Overbindingen behøver heller ikke at tages så nøje.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her