500 g benfri lammekød
200 g små løg
smør til stegning
1 dl bouillon
1 spsk Maizena
salt og peber
Marinade:
2 dl rødvin
1 spsk salatolie
1 tsk salt
¼ tsk peber
¼ tsk rosmarin
½ tsk salvie
¼ tsk timian
1 fed hvidløg
1 løg
Skær kødet i tern.
Pil løgene.
Bland alle ingredienserne til marinaden.
Læg løg og kød i marinaden og lad det stå i 3-4 timer.
Hæld marinaden fra og lad kød og løg dryppe godt af.
Brun kød og løg i lidt smør i stegegryden.
Hæld lidt marinade og bouillon ved og lad kødet småstege i ca. 20 min., eller til alt er mørt.
Rør Maizena ud med lidt vand og jævn saucen hermed.
Lad saucen koge igennem og smag til med salt og peber.
Server med kogte kartofler og grøn salat.