Logo

Marineret kotelet med hvidløgskartoffelmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 koteletter (gerne lam)

Marinade:
¾ dl tør sherry
¾ dl råsukker
1 tsk salt
1 spsk revet frisk ingefær

Kartoffelmos:
Kartofler
Hvidløg
Persille

Bland ingredienserne til marinaden.
Læg koteletterne i og stil dem i køleskabet 3-4 timer.
Steg eller grill koteletterne.
Server med en god hjemmelavet kartoffelmos smagt til med presset hvidløg og hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her