4 kalkunschnitzler á ca 150 g
1 kg frisk spinat
2 kviste basilikum
2 skalotteløg
½ limefrugt
2 dl olivenolie
2 dl piskefløde
Start med at forvarme ovnen til 200°.
Riv skallen af den halve limefrugt ned i olivenolien og marinér kalkunschnitzlerne heri (10-15 minutter).
Skyl og rens spinaten og stil den til afdrypning.
Læg kalkunschnitzlerne med den marinerede side opad i et smurt ovnfast fad og steg dem i ovnen i 10 min.
Imens koges fløden op i en gryde sammen med saften fra limefrugten plus salt og peber.
Vend spinaten i den lune fløde, men tag den hurtigt op igen og anret den på varme tallerkener.
Hæld så de fint hakkede skalotteløg og den groft skårne basilikum ned i fløden og lad det koge op.
Anret imens kalkunschnitzlerne ovenpå spinaten og slut med at hælde fløde-sauce over hver tallerken.
Tilbehør:
Der skal noget godt brød til at dyppe i marinaden, så ikke en dråbe går til spilde. Men derudover er pastaskruer eller båndspaghetti godt.