En nem kyllingeret, der både er hurtig at lave og nem at servere. Ægnudlerne er mikset med strimlet courgette, friske minimajs og peberfrugt. Til fire personer.
300 g kyllingebryst
salt, friskkværnet peber
2 tsk rapsolie
lidt teriyakisauce (brug evt. lidt soya) og lidt sød chilisauce
400 g kogte ægnudler (200 g ukogte)
1 courgette
150 g friske minimajs
3-4 søde snack-pebre (små, søde aflange pebre) 300 g
1 tsk rapsolie
1 tsk mørk sesamolie
1 bdt frisk koriander.
Flæk kyllingebrysterne, men så de hænger sammen i den ene langside. Bank kødet let ud med bagsiden af hånden, tryk det tørt og drys salt og peber på.
Grill eller steg kødet 2-3 minutter på hver side, pensl med lidt teriyakisauce og sød chilisauce undervejs.
Kog, afdryp og hold ægnudlerne varme. Skær courgetten i meget tynde skiver på den lange led. Flæk mini majsene igennem på langs. Flæk og udkern de små peberfrugter.
Rist alle grønsager ved god varme - under omrøring - i de to slags olie og server grønsager og ægnudler til kødet med masser af frisk koriander.
Tip. Snack-pebre er små aflange røde eller grønne peberfrugter med sødlig smag -ligner en forstørret udgave af chili.