Logo

Limekylling med æbler og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(8 pers.)

2-4 lime, saft og skal
2 spsk honning
1-2 spsk olivenolie
8 kyllingebryster
2-3 æbler
4 bdt forårsløg
basilikum eller persille

Til marinaden røres limesaft og reven limeskal med honning og olie.
Smag til med salt og peber
Kom kyllingebrysterne i marinaden, og lad dem trække ca. 1 time.
Brun kødet på grillpanden, og steg det færdigt i ovnen, ca. 15-20 min ved 180°.
Pensl evt. med marinaden undervejs.
Skær æblerne i både og forårsløgene i grove stykker.
Steg begge dele gyldne på panden i olie, krydr med salt og peber
Anret æbler og forårsløg på et fad eller på tallerkenerne, kom brysterne ovenpå, og pynt med frisk basilikum eller persille.
Server med Hvedekerner med grønne asparges og radiser

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her