Logo

Leverpostej med ansjoser og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinelever
500 g spæk
5 dl suppe
5 æg
3 løg
50 g hvedemel
30-40 g ansjosfilet
timian
laurbær
salt
peber

Skær spækken i strimler og kog den i ca. 8 dl vand med timian, laurbær og knust peber ca. 5 minutter.

Tag spækket op og lad det køle lidt af. Kør det sammen med lever, ansjos og løg gennem kødhakkeren, og rør det så med salt, hvedemel og dernæst æggene et ad gangen og til sidst suppen. Smag til med salt og peber og bag så en lille prøve inden du bager levermassen i to brød -eller postejforme a ca. 1 ltr., ca. 45 minutter ved 190 º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her